Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (3.04 secunde)
Pe langa hainele, accesoriile si incaltamintea lucrata manual de designerii romani, targul va pune la dispozitie stand-uri cu lumanari lucrate manual, carti, viniluri, precum si biciclete pentru iubitorii mersului pe doua roti.
Aceasta se intampla atunci cand arterele coronare (arterele care iriga inima cu sange) sunt blocate din cauza procesului de ateroscleroza. In urma acestui proces, pe peretele arterelor se depun placi de grasime calcificata, care vor reduce debitul sangvin la acel nivel.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a dat vineri la ora 10.00 startul in campania electorala pentru Parlamentul European, fiind in fruntea unui pluton de 27 de biciclisti care au plecat din centrul Sucevei spre Vest.
Organizatia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal a organizat sambata marsul "Go to vote", la care au participat 150 de tineri pe biciclete, role, si motociclete.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu, aflat marti la Bacau, i-a indemnat pe cetateni sa voteze in favoarea liberalului Romeo Stavarache, care candideaza pentru un nou mandat de primar, si a apreciat ca nu trebuie sa existe ingaduinta pentru primarii care "au furat, dar au si facut ceva pentru oras".
Depozitul Compartimentului de Valorificare a Bunurilor Confiscate (CVBC) din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta adaposteste, de cateva zile, "marfa proaspata".
Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, adica structura de conducere a organizatiei judetene, s-a intrunit ieri seara pentru a discuta coordonatele campaniei electorale pentru europarlamentare, care debuteaza azi, 8 mai a.
Democrat-liberalii constanteni au intrat in febra campaniei electorale, dupa turul orasului pe biciclete organizand, de data aceasta vineri, 15 mai a. ... Actiunea, la care a participat inclusiv liderul organizatiei judetene, senatorul Mircea Banias, s-a incheiat la sediul PD-L Constanta.
Campanii electorale la limita legii. ... Campaniile electorale sunt de multe ori, contextul care aduce in prim plan diverse scandaluri. ... Tocmai de aceea, Legea privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale impune ca operatiunile financiare dedicate campaniei electorale trebuie sa treaca prin conturi bancare.
Oferta bogata de case in ansambluri rezidentiale sau apartamente in blocuri noi la Targul privat de vile de la World Trade Center care s-a incheiat recent.
Cu toate ca reprezentantii Autoritatii Nationale de Turism recunosc ca, din punct de vedere al calitatii serviciilor, ne situam sub Bulgaria, se pare totusi ca tara noastra ramane o destinatie preferata pentru multi straini. Spre exemplu, nemtii gasesc Romania mai atragatoare vazuta de pe bicicleta.
Biciclistii din Craiova au bombardat primaria cu plangeri la adresa regulamentului care le interzice accesul in parcurile si gradinile orasului, astfel ca municipalitatea a decis sa modifice respectivul document.
Transportatorii si-au impartit traseele din judet dupa bunul plac, ajungandu-se la situatia ca locuitorii din mai multe comune galatene sa fie nevoiti sa apeleze la caruta sau bicicleta pentru a ajunge la cea mai apropiata statie de maxi-taxi din localitatea invecinata.
Micii meseriasi si comercianti care functionau in centrul Oradiei si nu numai au devenit raritati, in spatiile inchiriate de acestia si-au facut aparitia puncte de lucru ale bancilor, firmelor de asigurare-reasigurare sau magazine cu produse chinezesti.
Garsonierele vor avea, cât de curând, o suprafata minima obligatorie de 37 de metri patrati. Deocamdata, propunerea este în stadiul de proiect, dar investitorii imobiliari ar trebui sa se familiarizeze cu ea.
Garsonierele vor avea, cât de curând, o suprafata minima obligatorie de 37 de metri patrati. Deocamdata, propunerea este în stadiul de proiect, dar investitorii imobiliari ar trebui sa se familiarizeze cu ea.
la Geneva va prilejui prezentarea conceptului crossover Dacia Duster - caracterizat de producator ca fiind un concept futurist, cu caroserie musculoasa, realizat dupa colaborarea dintre centrul de design Renault din Bucuresti si cel din Guyancourt, din Franta.
Aflam din Evenimentul Zilei ca la finalul verii anului 2011, Ambasada Statelor Unite ale Americii va avea un nou sediu, in totalitate verde, prin care isi propune sa economiseasca 50% din consumul de energie electrica si gaz.
Chinezii sunt interesati de Romania. ... Rasnov este o mica localitate de langa Brasov, in inima Carpatilor, cu 15 000 de locuitori, printre care trei chinezi. Multa vreme n-a fost decat un loc de trecere pentru turistii care mergeau spre castelul de la Bran.
Autostrada Soarelui a fost facuta degeaba din punctul de vedere al traficului: ... La solicitarea ZF, CNADNR a trimis rezultatele recensamantului general al circulatiei rutiere, realizat in 2010.
google-analytics.com